Selecteer een pagina

Hoe werkt offerteleverancier.nl voor haar gebruikers?

Via Offerteleverancier.nl kunt u in diverse categorieën een offerte aanvraag indienen. Op de Home page vindt u de verschillende categorieën. Door op de gewenste categorie te klikken komt u op de juiste webpagina en kunt u een paar vragen beantwoorden gebaseerd op uw behoefte. Na het invullen van het vragenformulier voor uw offerte aanvraag komt u op de pagina waar de contactgegevens vermeld kunnen worden. Nadat u deze ingevuld en verzonden heeft hoeft u niets meer te doen. Binnen 48 uur ontvangt u van diverse (maximaal 4) leveranciers een offerte. In een aantal gevallen heeft een leverancier meer informatie nodig om een passende offerte samen te stellen. Zij zullen dan telefonisch contact met u opnemen om vervolgens een offerte te sturen. Nadat u de offertes heeft ontvangen kunt u deze vergelijken en indien u gebruik wenst te maken van een offerte laat u dit weten aan de leverancier van uw keuze.

Zijn er kosten voor het aanvragen van offertes via offerteleverancier.nl?

Het aanvragen van offertes is geheel gratis. Ook bent u niet verplicht om in zee te gaan met een leverancier.

Kwaliteit van de leveranciers

Offerteleverancier.nl heeft samenwerkingen met veel verschillende leveranciers. Wij proberen met zorg de leveranciers te kiezen waar wij mee samenwerken om ervoor te zorgen dat u goede offertes ontvangt. Veel leveranciers waar wij mee samenwerken zijn grote landelijke bedrijven of internationale partijen. Ook hebben we veel leveranciers die regionaal werken. Mocht u een klacht hebben over een leverancier dan horen wij dat graag van u.

Hoe snel ontvang ik de offertes?

Offerteleverancier.nl heeft afspraken met haar leveranciers gemaakt om ervoor te zorgen dat u binnen 48 uur uw offertes ontvangt, als dit langer duurt dan mag u contact met ons opnemen en aangeven wie nog niet gereageerd heeft.

Leverancier worden

Indien u leverancier wilt worden kunt u contact met ons opnemen via de link leverancier worden. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op om gezamenlijk te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een succesvolle samenwerking.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief dan zult u zo nu en dan van ons aanbiedingen ontvangen of een e-mail ontvangen met leuke en interessante nieuwtjes. U kunt zich uiteraard ook eenvoudig weer uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Privacy

Offerteleverancier.nl vindt net als u privacy belangrijk. Uw gegevens zijn bij ons bekend wanneer u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief of offertes heeft aangevraagd via de website. Wij zullen deze gegevens nooit verkopen of verhuren aan derden en alleen gebruiken op de manier waarop u daarvoor toestemming heeft gegeven.

Wil jij nou meer weten?

Ontvang het beste aanbod in 4 stappen

d

Stap 1

Vul het formulier in

Stap 2

Wij selecteren de beste leveranciers

i

Stap 3

Ontvang offertes gebaseerd op uw wensen

Z

Stap 4

Kies de offerte die bij u past