Selecteer een pagina

Koffieautomaten op het werk

Vraag vrijblijvend en kosteloos passende offertes aan.

en ontvang direct meerdere offertes.
Home Koffieautomaten

Starten u en uw personeel de dag altijd met een lekkere kop koffie? Uit onderzoek is gebleken dat mensen beter functioneren en presteren als zij kwalitatief goede koffie drinken. Met een gewone pruttelpot of Senseo apparaat is niet iedereen meer tevreden. Maar hoe kiest u nu de juiste koffieautomaat? Lees hier meer!

De populairste koffieautomaten

Koffie is er in vele soorten en maten. Dit geldt ook voor koffieautomaten. Elk type koffieautomaat heeft zijn eigen soort koffie. Hieronder zetten wij de meest gangbare soorten voor u op een rij. De juiste zit er ongetwijfeld voor u tussen!

Fresh brew koffieautomaat

Fresh brew is gemalen koffie, zoals u dat zelf thuis kunt zetten met een koffie filtersysteem. Deze koffie is onder andere geschikt voor professioneel gebruik. De voordelen van fresh brew koffieautomaten zijn dat ze makkelijk bij te vullen en niet duur zijn.

koffieautomaten

Instant of vriesdroog of oploskoffie

Op plekken waar grote hoeveelheden koffie gedronken wordt, gaat de voorkeur vaak uit naar instant, vriesdroog of oploskoffie. Het is voordelig, er is geen restafval en er is weinig onderhoud nodig aan de koffieautomaat. Over smaak valt niet te twisten, maar over het algemeen wordt dit type koffie minder lekker gevonden.

Verse bonen koffie

Wat is er nou lekkerder dan vers gemalen koffie? Verse bonenkoffie is de lekkerste koffie volgens de meeste mensen. Voor elk kopje koffie moeten er bonen gemalen worden door de bonenmaler. Ideaal als u echt goede koffie wilt drinken en geniet van de luxe van een espressomachine. Ook geschikt voor cappuccino!
Welke soort koffie kiest u?

Elk type koffieautomaat heeft zo zijn voor- en nadelen. Bent u geïnteresseerd in het huren van een koffieautomaat? Doe gemakkelijk en vrijblijvend een aanvraag. Op basis van uw wensen ontvangt u dan een advies en offertes op maat van onze gespecialiseerde koffieleveranciers. Zo weet u zeker dat u het juiste koffieautomaat ontvangt, voor de juiste prijs.

smt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star icon

Een paar minuten na het aanvragen van de offertes zijn we al gebeld door koffieleveranciers. Het werkt voor ons handig en snel. Bedankt!

van Moof

smt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star icon

We hebben dezelfde dag enkele offertes ontvangen en een gratis proefplaatsing afgesproken met de koffieleveranciers zodat we konden testen. Erg handig voor ons personeel omdat we lekkere koffie willen.

Novexx

smt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star icon

Handige service die snel werkt. Direct offertes ontvangen en we hebben nu weer een werkende machine met lekkere koffie.

CBS de Brug

Ontvang binnen 48 uur meerdere offertes

En begin NU met besparen

Ontvang het beste aanbod in 4 stappen

d

Stap 1

Vul het formulier in

Stap 2

Wij selecteren de beste leveranciers

i

Stap 3

Ontvang offertes gebaseerd op uw wensen

Z

Stap 4

Kies de offerte die bij u past