Selecteer een pagina

Goede koffie op het werk is een must

Vraag vrijblijvend en kosteloos passende offertes aan.

en ontvang direct meerdere offertes.
Home Koffieautomaten Koffie op het werk

Wist u dat goede koffie op het werk voor veel werknemers erg belangrijk is? Uit onderzoek is gebleken dat er heel veel waarde wordt gehecht aan goede koffie. Vinden de werknemers de koffie niet lekker? Dan zullen ze vaker buiten de deur op zoek gaan naar lekkere koffie. Op deze manier raakt u de verbinding op de werkvloer kwijt. Door koffiemachine offertes te vergelijken kan ieder bedrijf de juiste koffiemachine kiezen en de beste koffie aanbieden.

Waarom is goede koffie op het werk zo belangrijk?

Koffie is bewezen bevorderlijk voor de werklust van werknemers; een beloning tussen de bedrijven door. Koffie helpt mensen bij de middagdip, ontspanning en het prikkelen van het brein. Naast dat koffie kwalitatief goed moet zijn, heeft het dus ook een positief effect op het brein van werknemers.

Koffie op het werk

Goede koffie wordt daarnaast gezien als hét visitekaartje van elk bedrijf. Geen waterige goedkope bak koffie, maar een heerlijk vers kopje. Dat tovert een glimlach op het gezicht van elke werknemer. Daarnaast zullen uw bezoekers u met plezier bezoeken, wetende dat er altijd goede, verse koffie op hen staat te wachten.

Kies de juiste koffieautomaat op het werk

Het verschil tussen koffie wat niet te drinken is en lekkere koffie heeft natuurlijk te maken met de koffieautomaat. Het kiezen voor een koffieautomaat van hoge kwaliteit is essentieel. Het vergelijken van alle koffiemachines is dus verstandig voordat er daadwerkelijk één of meerdere worden aangeschaft en op het werk geplaatst worden. 

Op basis van uw wensen ontvangt u advies en offertes op maat van onze gespecialiseerde koffieleveranciers. Zo weet u zeker dat u het juiste koffieautomaat ontvangt, voor de juiste prijs. Constante kwaliteit, de hele dag door dus!

smt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star icon

Een paar minuten na het aanvragen van de offertes zijn we al gebeld door koffieleveranciers. Het werkt voor ons handig en snel. Bedankt!

van Moof

smt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star icon

We hebben dezelfde dag enkele offertes ontvangen en een gratis proefplaatsing afgesproken met de koffieleveranciers zodat we konden testen. Erg handig voor ons personeel omdat we lekkere koffie willen.

Novexx

smt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star icon

Handige service die snel werkt. Direct offertes ontvangen en we hebben nu weer een werkende machine met lekkere koffie.

CBS de Brug

Ontvang binnen 48 uur meerdere offertes

En begin NU met besparen

Ontvang het beste aanbod in 4 stappen

d

Stap 1

Vul het formulier in

Stap 2

Wij selecteren de beste leveranciers

i

Stap 3

Ontvang offertes gebaseerd op uw wensen

Z

Stap 4

Kies de offerte die bij u past