Selecteer een pagina

Een zakelijk koffieautomaat maakt het verschil!

Vraag vrijblijvend en kosteloos passende offertes aan.

en ontvang direct meerdere offertes.
Home Koffieautomaten Zakelijke koffieautomaat

Het is een goede start van de dag en een fijne gespreksstarter bij elke ontmoeting: een goede bak koffie op werk. Voor werknemers is koffie bewezen bevorderlijk voor de werklust; een beloning tussen de bedrijven door. Een goede zakelijke koffieautomaat is onmisbaar. Uw relaties zullen u met plezier bezoeken, wetende dat er altijd goede, verse koffie op hen te wachten staat. Door koffieautomaat offertes te vergelijken kan ieder bedrijf de juiste koffieautomaat kiezen en goede koffie aanbieden.

Koffie: een warm welkom op kantoor tegen iedere prijs

Het brede aanbod in zakelijke koffieautomaten maakt dat u koffie gratis, maar ook tegen betaling kunt aanbieden. Denkt u hierbij aan een koffieautomaat die het contactloos betalen toelaat of een koffiemachine die munten en cash accepteert. Verse koffie voor iedereen, waar en wanneer u wilt; tegen elke prijs!

Uitstekende service bij het huren van een koffieautomaat voor bedrijven

Als u weet welke koffieautomaat bij u past, zijn er verschillende zaken die belangrijk zijn bij het nemen van de vervolgstappen. Wilt u volledig worden ontzorgd bij het huren van een koffiemachine? Dan kiest u voor de aanvullende onderhoudsdienst dat bestaat uit onder andere het reinigen en laten bijvullen van uw koffieautomaat.

Offerteleverancier.nl werkt samen met verschillende koffieleveranciers zoals Douwe Egberts, Kaldi koffie en andere gerenommeerde bedrijven. Zij leveren u naast verschillende koffieautomaten ook passend advies en uitstekende service.

Een zakelijke koffieautomaat huren?

Bent u geïnteresseerd in het huren van een koffieautomaat voor uw bedrijf? Doe gemakkelijk en vrijblijvend een aanvraag. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden, koffiemachines en koffiesoorten? Vul het formulier in en wij selecteren de beste koffieleveranciers voor u!

smt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star icon

Een paar minuten na het aanvragen van de offertes zijn we al gebeld door koffieleveranciers. Het werkt voor ons handig en snel. Bedankt!

van Moof

smt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star icon

We hebben dezelfde dag enkele offertes ontvangen en een gratis proefplaatsing afgesproken met de koffieleveranciers zodat we konden testen. Erg handig voor ons personeel omdat we lekkere koffie willen.

Novexx

smt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star icon

Handige service die snel werkt. Direct offertes ontvangen en we hebben nu weer een werkende machine met lekkere koffie.

CBS de Brug

Ontvang binnen 48 uur meerdere offertes

En begin NU met besparen

Ontvang het beste aanbod in 4 stappen

d

Stap 1

Vul het formulier in

Stap 2

Wij selecteren de beste leveranciers

i

Stap 3

Ontvang offertes gebaseerd op uw wensen

Z

Stap 4

Kies de offerte die bij u past