Selecteer een pagina

Kom in contact met Payroll bedrijven

Vraag vrijblijvend en kosteloos passende offertes aan.

en ontvang direct meerdere offertes.
Home Payroll Payroll Bedrijven

Het werken met payroll bedrijven is een goede keuze wanneer u graag flexibele of vaste krachten wilt aannemen. Door met payroll bedrijven te werken wordt u ontzorgd op het gebied van papierwerk en de juridische aspecten. Ideaal! Wilt u inzicht in uw payroll kosten en in een keer meerdere offertes opvragen? Offerteleverancier.nl helpt u graag.

Werken met payroll bedrijven

Door te werken met payroll bedrijven heeft u de voordelen van de werknemer in loondienst, maar niet de onnodige risico’s die daarbij komen kijken. Zie een payroll bedrijf als uw afdeling personeelszaken op afstand waarbij u geen afdrachten hoeft te doen aan instanties als het UWV en de belastingdienst. Daarnaast regelen payroll bedrijven de salarisadministratie en dekken ze de verzuimrisico’s.

Payroll bedrijven ontzorgen

In heel Nederland bevinden zich payroll bedrijven. Ze hebben allemaal het doel u te ontdoen van tijdrovende en risicovolle taken die een werkgever aangaat. Door het inschakelen van payroll bedrijven heeft u geen gedoe met salarisadministratie. U bent geen juridisch werkgever; de ziektedagen en verlofdagen worden door het payrollbedrijf waarmee u samenwerkt geregeld. Een payrollbedrijf is daarnaast goedkoper dan een uitzendbureau! Voordeel op voordeel, dus.

Samenwerken met payroll bedrijven: aantrekkelijk voor elke partij

Het prettige hiervan is dat deze voordelen ook gelden wanneer u zzp’ers of freelancers aanneemt. U heeft dankzij de samenwerking met payroll bedrijven geen overeenkomst met betrekking tot de wet DBA nodig. Een hoop voordelen voor u als werkgever, maar payrolling is voor iedere partij aantrekkelijk. Voor de medewerkers die u op basis van payroll aanneemt, gelden betere arbeidsvoorwaarden: pensioen-, vakantie- en ziektewet regelingen.

Ontvang offertes van payroll bedrijven

Dat payrolling niet gratis is, komt vast niet als een verrassing. De kosten van payrolling spelen een belangrijke rol bij het kiezen van een geschikte aanbieder. Door bij verschillende aanbieders offertes aan te vragen, ontvangt u voor dezelfde diensten de beste prijs. Wij helpen u graag met het verkrijgen van de beste deal.

Bespaar kostbare tijd.Via Offerteleverancier.nl vraagt u in een keer offertes aan bij verschillende payroll bedrijven. 

Payroll bedrijven bij u in de buurt
Payroll bedrijven in Rotterdam
Payroll bedrijven in Maastricht
Payroll bedrijven in Doetinchem
Payroll bedrijven in Den Bosch

smt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star icon

Een paar minuten na het aanvragen van de offertes zijn we al gebeld door koffieleveranciers. Het werkt voor ons handig en snel. Bedankt!

van Moof

smt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star icon

We hebben dezelfde dag enkele offertes ontvangen en een gratis proefplaatsing afgesproken met de koffieleveranciers zodat we konden testen. Erg handig voor ons personeel omdat we lekkere koffie willen.

Novexx

smt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star icon

Handige service die snel werkt. Direct offertes ontvangen en we hebben nu weer een werkende machine met lekkere koffie.

CBS de Brug

Ontvang binnen 48 uur meerdere offertes

En begin NU met besparen

Ontvang het beste aanbod in 4 stappen

d

Stap 1

Vul het formulier in

Stap 2

Wij selecteren de beste leveranciers

i

Stap 3

Ontvang offertes gebaseerd op uw wensen

Z

Stap 4

Kies de offerte die bij u past