Selecteer een pagina

Payroll; iets voor u?

Vraag vrijblijvend en kosteloos passende offertes aan.

en ontvang direct meerdere offertes.
Home Payroll

U wilt graag flexibele of vaste krachten aannemen en worden ontzorgd op het gebied van papierwerk en de juridische aspecten? Dan is het werken met payroll een uitermate geschikte oplossing voor u. Offerteleverancier.nl helpt u in één keer meerdere offertes op te vragen en inzicht te krijgen in uw payroll kosten.

Payroll in een notendop

Werken met een payroll contract is effectief werken. Een nieuwe werknemer gaat bij u aan slag, zonder dat u last heeft van onnodige risico’s. Zie een payroll bedrijf als uw externe afdeling personeelszaken waarbij u geen afdrachten hoeft te doen aan instanties als het UWV en de belastingdienst. Andere voordelen: naast het regelen van de salarisadministratie, dekken payroll bedrijven de verzuimrisico’s.

Voordelen van payroll

Instanties door heel Nederland maken gebruik van payroll. Het ontdoet u van taken die tijd kosten en risico met zich meebrengen. Het werken met payroll betekent dat u geen juridisch werkgever bent. Daardoor hoeft u zich niet te ontfermen over de salarisadministratie en de verlof- en ziektedagen. Daarnaast is payroll goedkoper dan het inschakelen van een uitzendbureau! Alleen maar voordelen.

Aantrekkelijk voor werkgever en werknemer

Gelden deze voordelen ook als u zzp’ers of freelancers aanneemt? Zeker! Daarnaast heeft u dankzij het werken met payroll geen overeenkomst met betrekking tot de wet DBA nodig. Een hoop voordelen voor u als werkgever, maar payrolling is voor elke partij aantrekkelijk. Voor de medewerkers die u op basis van payroll aanneemt, gelden betere arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen-, vakantie- en ziektewet regelingen.

Ontvang offertes van payroll bedrijven

Payrolling is natuurlijk niet gratis. De payroll kosten zijn een belangrijk aspect en zeker bij het kiezen van een aanbieder. Door offertes aan te vragen bij verschillende payroll bedrijven ontvangt u de beste prijs voor dezelfde services. Wij helpen u graag met het verkrijgen van het beste aanbod. Daarbij letten wij niet alleen op de gelijke diensten, omrekenfactoren en payroll percentages, maar gaan wij uit van het uiteindelijke factuurbedrag.

Maak het uzelf gemakkelijk. Vraag via Offerteleverancier.nl in een keer een offerte aan bij verschillende payroll bedrijven.

Payroll bedrijven bij u in de buurt
Payroll bedrijven in Rotterdam
Payroll bedrijven in Maastricht
Payroll bedrijven in Doetinchem
Payroll bedrijven in Den Bosch

smt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star icon

Een paar minuten na het aanvragen van de offertes zijn we al gebeld door payrollbedrijven. Het werkt voor ons handig en snel. Bedankt!

Custer Hydraulics

smt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star icon

Dezelfde dag ben ik gebeld en heb ik mijn offertes ontvangen. Ideaal!

Drs. H. van der Veen

smt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star iconsmt3 star icon

Op de dag van mijn aanvraag heb ik alle offertes reeds binnen. Zo kan ik de beste partner vinden met de beste deal.

Franken

Ontvang binnen 48 uur meerdere offertes

En begin NU met besparen

Ontvang het beste aanbod in 4 stappen

d

Stap 1

Vul het formulier in

Stap 2

Wij selecteren de beste leveranciers

i

Stap 3

Ontvang offertes gebaseerd op uw wensen

Z

Stap 4

Kies de offerte die bij u past